”En god förhandlare har en hög ambitionsnivå, en klar målsättning och en god självkänsla. Dessutom behövs tålamod och flexibilitet. Allt detta har Sten Ekström visat prov på när han förhandlat fram villkoren för kommunerna Sundsvall, Timrå och Härnösands övertagande av Midlanda flygplats. Han har dessutom en djup kunskap inom fastighetsbranschen och jag kan varmt rekommendera honom.”

Dick Jansson, vd Handelskammaren Mittsverige

 

”Under vår gemensamma tid på SBO uppvisade Sten Ekström ett stort kunnande och ett genuint intresse för våra uppdragsgivares behov. Han är pragmatisk, konstruktiv och lätt att samarbeta med.”

Karl Petersen, f d styrelseordförande Statens bostadsomvandling AB

 

"Sten är en affärsman som tycker illa om byråkrati och onödiga kostnader. Samtidigt har han stora tekniska kunskaper och gedigna kunskaper om fastighetsmarknaden"

Erik Åsbrink, tidigare vd för Vasakronan

 

"Han har smidigt lett förhandlingarna mellan företaget och gamla och nya hyresgäster, och i övrigt skött förvaltningen till styrelsens fulla belåtenhet."

Bo Forslund, tidigare ordförande i Norrlands Handelshus

 

"Sten Ekström har oerhört goda kunskaper om hyresförhandlingar och mycket stor erfarenhet. Utan hans stöd hade vi förlorat vår lokal. Han är lugn och saklig och hjälpte oss ofantligt mycket."

Dag Lundberg, vd Dag Service AB

 

"Att ha Sten Ekström som bollplank i hyresförhandlingarna gör att jag känner mig trygg, jag vet att allt är som det ska. Han är kompetent, påläst, förtroendeingivande och dessutom trevlig."

Lars Lasserås, Lasses Matstuga AB

 

"Med Sten Ekström i styrelsen har arbetet fått en bättre struktur och ordning. Han har lång erfarenhet från branschen och kan se på saker och ting från ett annat håll. Dessutom bidrar han med sitt breda och värdefulla kontaktnät."

Åke Mård, vd MRD Sälj & Bygg AB

 

"Sten Ekström är operativt väldigt stark och tekniskt skicklig. Han
är en typisk entreprenörstyp och har en stor livserfarenhet som är
mycket värdefull. Jag uppskattar också att han alltid har en bra
tillgänglighet.
"

Rolf Åbjörnsson, styrelseordförande Statens bostadsomvandling AB